Меню
Your Cart

Доставка

Как се извършва доставката на продуктите

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска услуга на фирмите „Еконт Експрес“ ООД и „Спиди“ АД до техен офис или на посочен от Вас адрес.

Доставката до офис е по-предпочитан вариант, поради по-ниската цена и поради това, че може да вземете стоката от офиса в удобно за Вас време в рамките на работното време на куриерската фирма. Повечето куриерски офиси работят от 09:00 до 18:00 часа през работните дни и в определен времеви диапазон в съботния ден. В някои случаи куриерските фирми не уведомяват клиента чрез SMS, че пратката вече се намира в техен офис. За да разберете дали поръчката Ви е доставена в офиса на куриерската фирма, можете да се свържете с нас и да получите информация по движението на поръчката.

Удобен вариант е и доставката на посочен от Вас адрес, като непосредствено преди да посети адреса куриерът се свързва с Вас чрез телефонно обаждане.

При поръчка от нас ползвате и 20% отстъпка от цената на доставката от куриерската фирма.

 

Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката? 
Срокът за доставка е до 24 часа след Вашата поръчка. Поръчка направена до 17:00 часа се изпраща на същия ден и се получава на следващия работен ден. Поръчките заявени след 17:00 часа се изпращат на следващия работен ден и се получават в деня следващ  изпращането.
Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни.

 

Мога ли да видя поръчаното преди да платя? 

Всички продукти са с опция за преглед и тест преди плащане.

Можете да разгледате поръчката и да се убедите, че сме изпратили това, което сте заявили, че доставения продукт е здрав и работи.

Плащането на поръчката е с наложен платеж.

Разходите по доставката са за сметка на лицето направило поръчката.

В случай, че откажете пратката след преглед и тест, се заплащат само разноските за доставката без цената на продукта.